Ingrediente Prosolution

 

Prosolution – cel mai bun sistem pentru marirea penisului din lume.
 Care este secretul Prosolution? Binenteles ca ingredientele. Noi selectam plantele atent si avem grija ca acestea sa fie dintre cele mai bune, pentru a obtine cele mai puternice substante active pe care natura le poate oferi.
In plus, pastilele sunt fabricate in locatii aprobate de GMP si care respecta cele mai riguroase standarde de calitate.
Ce contin pastilele Prosolution?
1. Solidilin – acest ingredient mareste motivatia sexuala si imbunatateste calitatile sexuale.
2. Taj şi şofrănaş – recunoscute pentru calitatile lor vasodilatoare, adica deschid vasele de sange pentru ca acesta sa aiba o circulatie mult mai buna. La nivelul penisului acest lucru se traduce prin erectii mai puternice, mai ferme si care tin mult mai mult. In plus, aceste 2 plante contin acizi omega 3 care reduce sansele bolilor cardiace.
3. Momordica – este o planta agatatoare din Asia care aduce o revitalizare a sistemului reproducator reducand timpul necesar pentru ca acesta sa redevina activ, dupa o folosire anterioara. De asemenea, este recunoscuta pentru calitatile sale antiherpetice.
4. Apigenin şi amla – reprezinta o bogata sursa de Vitamina C precum si un important ajutor in lupta impotriva cancerului. Aceste 2 ingrediente sunt deosebit de benefice in mentinerea sanatatii sistemului reproducator.
5. Arjuna – folosita pentru a regla presiunea sangelui si ritmul inimii, ceea ce este deosebit de benefic in timpul actului sexual.
6. Cordyceps: determina un puternic efect benefic asupra aritmiilor cardiace şi bolilor respiratorii, creşte fertilitatea şi potenţa sexuală, acţionează ca hipocolesterolemiant şi antioxidant. De asemenea, creste productia de testosteron in corp, atat de important in dezvoltarea si mentinerea apetitului sexual la barbati.
7. Zinc – ajuta la imbunatirea calitatii si cantitatii de sperma.
8. Ciuperca Reishi – creste rezistenta si energia, aceste 2 calitati fiind atat de indispensabile in dormitor.
9. Musli - afrodisiac natural, folosit de multi ca inlocuitor pentru Viagra.
10. Shatavari – un tonic pentru intregul organism, folosit in special de barbatii care sufera de impotenta.
11. Drilizen
– creste eliberarea oxidului nitric, care prelungeste erectiile
– creste cantitatea de testosterone eliberat
12. Bladderwrack – o alga marina care ajuta la mentinerea unei tiroide sanatoase. O tiroida sanatoasa inseamna un metabolism sanatos. Un metabolism sanatos se traduce prin bunastare sexuala, erectii mai puternice si mai ferme.
Nu ezitati! Comandati produsul care a ajutat deja mii de barbati din intreaga lume!